Имате прашање?

076233585 075222549 070306056

buttonWebShop WebCatalog4

Следете не...

Електрика

elektika1Зголеменото ниво на удобност и безбедност во модерните автомобили прави електричниот систем и електронските компоненти да бидат доста комплицирани и оптоварени. Во палетата на Бис Оил ќе најдете широк спектар на делови на електричниот систем и електронски компоненти со ОЕ квалитет и долг работен век. Нашата селекција вклучува, како компоненти од системите за контрола и регулирање, така и стартери, алтернатори, кабли, букси, клеми за акумулатори и многу други.
Понудените производи се од водечки производители или од нашата сопствена марка BOSCH, што нудат квалитет на оригинално вградување.

Сертификати

iso185x119

Новости

Зачленете се да ги добивате сите новости.