Имате прашање?

076233585 075222549 070306056

buttonWebShop WebCatalog4

Следете не...

Греење и Ладење

greenjeladenje1Системот за климатизација во модерните автомобили (со мали исклучоци) е дел од стандардната опрема. Дури кај половните автомобилите понудени на пазарот, системот за климатизација е вообичаено опрема. Сервисирањето на климата може да се подели условно на три сегменти - превенција, поправка и ремонт по последица.
Важно е да се знае дека редовната превенција на системот за климатизација спречува скапи дефекти. Превенцијата вклучува - проверка за протекување, полнење, замена на филтер дехидратор, замена на филтер за кабина и чистење.
Бис Оил на своите клиенти им нуди палета од производи за сите делови, потрошен материјал, масло, фреон, опрема и алатки потребни за сервисирање и поправка на системот за климатизација во автомобилот.

Сертификати

iso185x119

Новости

Зачленете се да ги добивате сите новости.