Имате прашање?

076233585 075222549 070306056

buttonWebShop WebCatalog4

Следете не...

CASTROL - масла и мазива

 

Castrol bannerCastrol нуди високо-квалитетни моторни масла наменети речиси сите видови на возила.

Квалитетот на маслата Castrol е резултат на повеќе од 100 години искуство преку подобрување на средства за подмачкување кои постојано се тестираат во екстремни спортските услови.

Моторни масла за патнички возила
Моторни масла за товарни возила
Моторни масла за мотоцикли
Останати масла за мотоцикли
Масла за менувачи

 

Сертификати

iso185x119

Новости

Зачленете се да ги добивате сите новости.