Имате прашање?

076233585 075222549 070306056

buttonWebShop WebCatalog4

Следете не...

Останати масла за мотоцикли


Масло за сопирачки за моторцикли.

Castrol Motorcycle Brake Fluid

Castrol Motorcycle Brake FluidСинтетичка течност за сопирачки со високи перформанси. Има максимална сопирачка моќ за моторцикли и скутери. Исто така е отпорно на висока температурна пареа.Обезбедува висока безбедност на кочницата во согласност со конвенционалната течност за сопирачките.

Посебни карактеристики:

• Зголемено ниво на заштита на сопирачките
• Гранд- при серија
• За сите мотоцикли и скутери со барања DOT3 и DOT4
• Не се погодни за Harley Davidson.


Синтетичко масло за вилушки

Synthetic Fork Oil

Synthetic Fork OilЗа сите on и off road мотоцикли ,се употребува во екстремни услови-погодно за натпревари.
Full синтетичко масло специјално дизајнирано за заштита за да се обезбеди најдобар ефект во off и on road мотоцикли.

Карактеристики:

• Има најдобар перформанс во тркачки услови
• За grand prix серија
• Прикажува добар перформанс во екстремни услови-погоден за натпревари


Лубрикант за ланци за мотоцикли

Chain Spray O-R

Castrol Chain SprayCastrol Chain Spray O-R претаставува бело полно синтетичко мазиво за ланци за мотоцикли со О-клетки и Х-членови.

Карактеристики:

• Претставува високо издржливо мазиво за заштита при екстремни услови
• Има одлична пенетрација
• Брзо испарување на растворувачот
• Одпорен на испирање со вода
• Заштита од корозија во загадена средина
• Го намалува триењето

Castrol Chain Lube Racing

Castrol Chain LubeCastrol Chain Lube Racing претставува напредно синтетичко мазиво за ланци за мотоциклите, кое ги поставува новите стандарди во маслата за синџири.Тоа било развиено анти-корозија и хемиска реакција кое се мие со вода и се отстранува маслото од синџирот. Еден слој од лубрикантот останува на синџирот за да го заштити од корозија.

Карактеристики:

• Погоден за сите стандардни синџири со О и Х членовите.
• Создава долготраен,тенок и транспарентен слој со исклучителна отпорност при високи брзини и миење со вода.
• Се одликува со ниско триење со цел да се намали работната температура, а со тоа да се зголеми животниот век на ланецот.
• Одлична заштита од корозија која е резултат на изложеност на прашина и соли.
• За Grand prix серија

Castrol Chain Cleaner

Castrol Chain Cleaner1Castrol Chain Cleaner е исклучително ефективен за чистење на мото-ланците со и без О и Х членови .

Карактеристики:

• Претставува одлична можност за чистење и одмастување
• Брзо испарува
• Ја дислоцира влагата

 

Сертификати

iso185x119

Новости

Зачленете се да ги добивате сите новости.