Имате прашање?

076233585 075222549 070306056

buttonWebShop WebCatalog4

Следете не...

Моторни масла за мотоцикли

castrol moto program

Castrol маслото за мотоцикли ги обедини двата света на моторцикли,односно ги обедини предностите во само едно масло.Ние го следиме мото спортот активно секоја година од 1900 год и сме активно вклучени во MotoGP во World Superbike dirke. Ние како еден тим се подржуваме едни со други, и се стремиме да бидеме лидер во моторните масла, со цел да ви понудиме Вам и на вашиот мотор добар перформанс и заштита.

Масла за туринг и за спортски мотоцикли

Синтетичко Масло за 4-тактни мотори

Castrol Power1 4T


- Power 1 Racing 4T 10W-30
- Power 1 Racing 4T 10W-40
Синтетичко Масло за 2-тактни мотори

Castrol Power1 2Tjpg


- Power 1 Racing 2T

Полу-Синтетичко Масло за 4-тактни мотори

Castrol Power 4T

- Power 1 4T 10W-30
- Power 1 4T 10W-40
- Power 1 4T 10W-50

Масла за мопеди и скутери

Полу-Синтетичко Масло за 4-тактни мотори

Castrol Actevo 4T


- Act>Evo 4T 10W-40
Минерално Масло за 4-тактни мотори


- Act>Evo 4T 20W-40 in 20W-50


Минерално Масло за 2-тактни мотори

Castrol Actevo 2T


- Act>Evo 2T

 

Сертификати

iso185x119

Новости

Зачленете се да ги добивате сите новости.