Имате прашање?

076233585 075222549 070306056

buttonWebShop WebCatalog4

Следете не...

Добредојдовте

Bis Oil е семејна приватна фирма која е основана уште во далечната 1992.
На самиот почеток главната активност на Bis Oil е трговија на големо со масла и мазива а покасно и со автоделови за патнички, товарни возила и индустриски машини.
Бис Оил уште на самиот почеток 1993 год. станува овластен дистрибутер за Castrol за Македонија додека покасно 1998 и за Robert Bosch автоделови и дијагностика.
Со развојот на портфолиото на нашата фирма како овластен дистрибутер за Македонија стануваме и за OMW Petrol Ofisi од 2006 год.
Освен гореспоменатите светски познати брендови Bis Oil нуди и широка палета на производи од неколку врвни премиум производители како нпр: Luk, INA, FAG, Febi, Blue Print, BP масла, FIL филтри, ICER плочки за кочници, ABRO автокозметика и автододатоци и др.
Организираме залиха на сите наши производи, ги промовираме и дистрибуираме до крајниот купувач, секогаш максимално експедитивно и професионално.
Нашите купувачи на големо, кои веќе се на 1000 во цела Македонија, секогаш имаат професионална потпора во тимот на Bis Oil и соодветна гаранција за секој производ, за нас е многу битно нашите партнери да се задоволни од нашата соработка.
Нашата фирма е лоцирана на автопатот на самиот излез од Скопје према Тетово организиран на 8500 м2 површина, располага со современ комерцијален објект кој се состои од магацин организиран во 3000м2 и канцеларии во 1000м2, двор со паркинг места и зеленило и со инфраструктура од доставни возила и соодветна ИТ технологија и софтвери.
Ние смо постојано наклонети кон воведување на новини на пазарот и на нашите купувачи им го нудиме само најквалитетнот по најповолни услови, зато сега е времето уште повеќе да ни се приклучите кон остварување на нашата мисија.
Преку нашите партнери кои ги застапуваме секогаш имаме пристап до најсовремените производи, технологии и стандарди кои важат за нашата дејност а се однесуваат на вашето возило или машина, затоа нашето мото постојано е:

we keep your movement...

Сертификати

iso185x119

Новости

Зачленете се да ги добивате сите новости.