Имате прашање?

076233585 075222549 070306056

buttonWebShop WebCatalog4

Следете не...

Подвозје

podvozje1За да се задржи стабилната положба на патот, сите монтирани делови на шасијата треба да исполнуваат високи барања за прецизно и висококвалитетно производство. Нормалната работа на суспензијата придонесува за коректно однесување на возилото на патот, ниско ниво на бучава и вибрации. Сите елементи на подвозјето работат во синхронизација, како еден систем. Исправноста на подвозјето ви обезбедува удобност и безбедност при возењето.
При екстремна ситуација на патот, стабилноста е од исклучително значење, исправноста на суспензијата го задржува тркалото на коловозот, за да се обезбеди правилна работа на системот за сопирање.
Бис Оил нуди широк спектар и достапност на квалитетни производи по системот за суспензија на возилото. Понудените производи се од водечки производители ,што нудат квалитет на оригинално вградување.

Сертификати

iso185x119

Новости

Зачленете се да ги добивате сите новости.