Имате прашање?

076233585 075222549 070306056

buttonWebShop WebCatalog4

Следете не...

Мотор

engine1Бис Оил е лидер во понудата на делови на моторот и делови за ремонт на мотор за автомобили и комбиња на нашиот пазар. Долгогодишното искуство и нашите специјалисти и помагаат на компанијата да понуди широк и разновиден спектар на делови на моторот и делови за ремонт на мотор. Добро структуриранато палета, достапност и навременост на испорака, го прават Бис Оил, доверлив партнер во групата на добавувачи на автоделови за автосервиси и продавници. Без разлика дали станува збор за целосен или основен ремонт на мотор, ние сме во состојба да одговориме на потребите и очекувањата на нашите клиенти.
Во продажната мрежа на Бис Оил ќе ги најдете сите потребни делови за вршење на квалитетен ремонт од водечките производители за европските и азиските автомобили.

 

Сертификати

iso185x119

Новости

Зачленете се да ги добивате сите новости.